VPN

Få mer från Internet – särskilt integritet, anonymitet och säkerhet – genom att använda ett VPN innan du gör något online!

Vem älskar inte Internet? Det levererar information, svar, underhållning och anslutningar till dig på begäran på några sekunder.

Från var som helst och när som helst från våra stationära datorer, bärbara datorer, smartphone och surfplattor.

Det är en livräddare för studenter i alla åldrar, mammor, företag, organisationer … alla.

Men Internet är inte perfekt. Den har några inbyggda brister som gör dig sårbar när du är online. Du borde veta det eftersom hackare, regeringen och andra snoopare och annonsörer drar full nytta av det.

En VPN ändrar det åt dig!

Men du kan göra Internet säkrare, säkrare och definitivt mer privat med hjälp av en VPN … ett virtuellt privat nätverk .

Du har förmodligen hört mer och mer om VPN för hemmabruk och resor. Det beror på att det är viktigare än någonsin att vara smartare och säkrare medan du är på Internet.

Mer än så, vill du inte gå på Internet utan att spåras, övervakas och identifieras … utan din vetskap? I dagens värld blir den friheten svårare att hitta.

En VPN … beskrivs.

Här är en snabb, användbar definition … och om allt du behöver veta om ett VPN.

  • En VPN är en tjänst som du registrerar dig för online för en liten månadsavgift
  • När du har ett konto bör din VPN-tjänst vara “på” när du är online
  • En VPN i aktion tar din internetanslutning och gör den säkrare, hjälper dig att vara anonym och hjälper dig att komma runt block och komma åt censurerade webbplatser.
  • Nyckeln till ett VPN är att det ger dig en tillfällig IP-adress och döljer din riktiga IP-adress från varje webbplats eller e-post du ansluter till

Det är virtuellt … eftersom det är som om du har en privat anslutning direkt till någon webbplats eller annan dator du ansluter till.

Det är privat … eftersom alla dina webbplatsbesök och onlineaktivitet ligger mellan dig och de webbplatser du besöker.

Det är ett nätverk … eftersom du använder ett speciellt nätverk av VPN-servrar som täcker hela världen.

Har du redan överväldigat och vill bara ha hjälp med att välja det bästa VPN för dig? Prova vår VPN-förenklare och förenkla urvalsprocessen. Vi har undersökt det åt dig.

Din IP-adress är ett potentiellt problem. Du kanske vill dölja det.

Din IP-adress är ett bakom kulisserna som din internetleverantör tilldelar din dator som låter dig gå var som helst på Internet. Det är något som husnumret på ditt hem.

Det är de goda nyheterna. Den något “dåliga” nyheten är att din IP-adress också ger bort din datorplats, hemma eller på vägen. Det stör många datoranvändare.

Varför?

Eftersom regeringar har upptäckt personer efter deras IP-adress med hjälp av personens Internetleverantör.

Onlineföretag av alla slag övervakar också aktiviteter som kommer från IP-adresser. De kanske inte känner ditt namn, men de vet att du gillar deras webbplats.

Onlineföretag och nätverk kan (och göra) begränsa någons åtkomst till en webbplats baserat på var användaren befinner sig. Gissa hur de vet var användaren är? Rätt … användarens IP-adress.

Slutligen kan hackare bryta sig in i nätverk och ibland ta över enheter via sin IP-adress.

Så hårt som IT-experter, internetleverantörer och teknikföretag försöker är Internet inte så säkert eller privat som du önskar att det borde vara.

Som ni ser har vi inte tillräckligt med integritet eller säkerhet, som vi vill.

Ett virtuellt privat nätverk jämnar spelplanen.

Men när du går online med ett VPN-konto lutar du skalorna till din fördel. Ett VPN-konto kan direkt och kontinuerligt ge …

  • Mer integritet. Dina anslutningar kan inte kopplas till din dator … och du. Du kan besöka vilken webbplats som helst och din internetleverantör vet inte var du har varit.
  • Mer säkerhet. VPN-anslutningar är supersäkra. Nätverket är hackfast och all din Internetaktivitet är krypterad (kodad) och oläsbar under transport.
  • Mer åtkomst till webbplatsen. Inga fler block eller censur. De kan inte förhindra att komma till webbplatser baserade på en IP-adress.
  • Mer anonymitet. Din riktiga IP-adress är dold! Du kan inte identifieras online eftersom du ständigt använder en annan IP-adress, aldrig din egen. Det ser faktiskt ut som om du befinner dig i en annan del av världen än där du verkligen är.

Här är den bästa delen. Allt annat om din internetupplevelse förblir nästan densamma.

Men du kommer att få så mycket mer åt dig.

Att få ett VPN är ett ögonblick. Gör det nu.

Kom ihåg att du inte behöver byta Internetleverantörstjänsten du använder hemma eller på kontoret för att ansluta till Internet.

Du behöver inte heller köpa någon ny utrustning, som ett modem eller en router, eller hyra någon grupp av nördar för att ansluta dig till någonting.

vpn  42,000 – 6

nord vpn 11,000 – 25

express vpn 6,000 – 19

gratis vpn 4,800 – 0

vpn gratis 4,800 – 2

bästa vpn 2,800 – 5

vad är vpn 2,200 – 4

vpn anslutning 500 – 2

vpn router 450 – 0

vpn android 400 – 0

bästa gratis vpn 300 – 1