Ownit bredband omdöme

Ownit bredband omdöme 2019 – En leverantör av bland annat bredband och erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag. För just bredband kan det bero på vart i landet du bor, men det finns oftast tillgång till Ownit.se tjänster om du bor i större städer så som Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Helsingborg och i Lund. Hastigheterna som erbjuds finns att välja i olika paket med allt från 10 MB/s till hela 1.000 MB/s vilket är riktigt bra! Förutom bredband kan du även få tillgång till TV och telefoni.

brand

Få bredband med 10 till 1.000 Mbit/s – Just nu från 99kr/mån!

BESTÄLL HÄR

Läs mer om Ownit

Även med möjlighet till TV-tjänster som Cmore, Viasat och filmbutik samt telefoni. Se om du kan ta del av erbjudandet här!

pris

 • Sveries snabbaste kundtjänst öppen 24/7
 • Stabilt fiberbredband för framtiden
 • Bra betyg från både Steam och Netflix
 • Hastigheter från 10 – 1.000 Mbit/s!
 • Ingen startavgift
 • Ingen bindningstid

ownit bredband omdöme

ownit.se

Några ord från leverantören Ownit.se

ownit

Förutom att Ownit rankats flera år i rad som ”Sveriges nöjdaste bredbandskunder” av Svenskt Kvalitetsindex, så skriver de själva bland annat att för dem är ”leverans av bredband ett förtroende mellan oss och våra kunder” vilket går att förstå när man läser andra bra betyg som går att att återfinna om leverantören på nätet.

De skriver även att oavsett vad du har för använding av ditt internet så ska du som kund kunna lita på att Ownit ger dig den bästa kvaliteten av bredband, och till det bästa priset!

ownit omdöme

Ownit omdöme och varför vi rekommenderar dem

Vi har jämfört olika leverantörer och bla tagit fram vårat ownit omdöme samt tagit hänsyn till faktorer så som utbud, pris och hastigheter, men framför allt har vi även lyssnat på vad tidigare kunder tycker om leverantörerna. Bland priser och utmärkelser som företag kan få så är SKI (Svensk Kvalitetsindex) en av dessa utgivare och har flera år i rad givit Ownit bredband utmärkelsen ”Sveriges Nöjdaste Bredbandskunder”. Detta är en utmärkelse som talar för sig själv, och till de över 130.000 kunder som Ownit levererat internet till måste känna sig nöjda!

ownit omdöme

Förutom SKI kan man läsa på Trustpilot som jämför kundomdömen att de även där får höga betyg och bra kommentarer – ibland faktiskt dubbelt så höga betyg jämför med andra leverantörer!

Detta kan till stor del bero på Ownits egna strategi om att alla deras anställda ska ha gemensamma mål att ge använderna och kunderna den bästa tänkbara upplevelsen. Bland annat fokuserar de på att förbättre deras egna tjänster, nätet och kundkontakten. Det är något som de tydligt lägger mycket fokus på och som de även lever upp till.

En annan viktig aspekt är att du som kund måste kunna komma i kontakt med företaget vid eventuell fråga eller problem. Ownits kundservice har öppet varje dag, året om och ger dig bra service via ett enda telefonnummer. De lovar faktiskt ”att vara bäst i klassen på service”! Efter att ha läst vår ownit bredband omdöme kan du läsa mer på ownit.se för mer information.

bredband

beställa

Välj hastighet till ett bra pris – utan bindningstid

Du kan enkelt välja den hastighet som passar dig bäst i öppna nät, och till ett bra pris och utan bindningstid. Du kan också göra eventuella ändringar om du skulle vilja på deras hemsida.

För tillfället erbjuds hastigheter om 10, 100, 250, 500 och 1.000 Mbit/s med möjlighet till att lägga till olika säkerhetspaket, virus skydd, router mm.

Öppen fiber

Ibland har du i din fastighet möjlighet att välja mellan flera olika leverantörer, då har du förmodligen ”öppen fiber”. Detta är helt enkelt möjligheten till att själv kunna välja vilken fiberleverantör du vill anslutas till. Ownit erbjuder tjänster och levererar dessa från de flesta fibernäten i Sverige som du även kan läsa mer om nedan.

Telia

 • Pris från 299kr/månad
 • Hastigheter mellan 10 – 1000 Mbit/s

Open Universe

 • Pris från 259kr/månad
 • Hastigheter mellan 10 – 1000 Mbit/s

Fibra

 • Pris från 229kr/månad
 • Hastigheter mellan 10 – 1000 Mbit/s

iTUX

 • Pris från 259kr/månad
 • Hastigheter mellan 10 – 1000 Mbit/s

IP-Only

 • Pris från 339kr/månad
 • Hastigheter mellan 100 – 1000 Mbit/s

Zitius

 • Pris från 249kr/månad
 • Hastigheter mellan 10 – 1000 Mbit/s

 

TV

TV

Med möjligheten att enkelt kunna ta med sig sina TV kanaler och andra play tjänster för att titta när det passar just dig. Med streaming tjänsten får du bland annat serier, film, dokumentärer och nyheter. För att ta del av detta registrerar du dig med det kundnr / personnr vilket tjänsten är registrerad för, dessutom kostar det inte något extra (om du inte hyr filmer) att skaffa ditt stream konto om du redan är TV kund. Vill du få tillgång till mer film eller exempelvis sport går även det att ordna så som Viasat och C More.

Telefoni

telefoni

Förutom bredband och TV erbjuder Ownit även telefoni och det finns många bra skäl till att använda denna tjänst. Via bredbandet kan du ringa och där med spara pengar då du inte behöver en extra tjänst.

 • Spara mycket pengar varje år
 • Enkel installation
 • Snabb leverans
 • Behåll ditt tidigare nummer och telefon
 • En och samma faktura
 • Kundservice
 • Trådlös surf och internet

Företag

Företag

Det är inte bara privatpersoner som kan få tillgång till Ownit, många företag har även tagit efter och anslutit sig då de vet värdet av ett väl fungerande internet. För enkelhetens skull tar Ownit själva hand om saker så som beställning av stadsnäts anslutning och själva installationen av fastighetsnätet samt ger personlig kundservice.

Ownit arbetar tillsammans med de bästa leverantörerna vilket medför att du som företagare inte behöver bry dig om seg uppkoppling eller instabil anslutning. Med ett av Sveriges snabbaste bredband till ett förmånligt pris och med många nöjda kunder så får du en riktigt bra tjänst.

För dig som gillar spel!

spel

Mot plattformen ”Steam” är Ownit snabbas i Sverige! Du behöver inte längre klaga på trög nedladdningstid eller enorm ping, Ownit levererar bra bredband och är dessutom huvudpartner till Inferno Online = ett bra betyg och visar på god kvalitet!

Ownit ger en snitthastighet på ca 126 Mbit/s enligt Steam själva och är då för tillfället hela 70% snabbare än snittet hos andra operatörer i Sverige.

Alla gamers vet att en uppkoppling bör vara så snabb och stabil som möjligt, och detta verkar även Ownit vara väl medvetna om. Så precis som när du väljer team i ditt spel vill du vara säker på att få med så många som möjligt som du vet klarar av sin uppgift, på samma sätt bör du även tänk om Ownit som är en riktig teamplayer!

svenskt kvalitetsindex 2019

brand
Få bredband med 10 till 1.000 Mbit/s – Just nu från 99kr/mån!

BESTÄLL HÄR

Ownit bredband omdöme

Ownit bredband omdöme – Bredband fiber bäst i test 2019

Vi har rankat vårat Ownit omdöme som bredband fiber bäst i test och hos dem får du bredband till ett förmånglit pris och med ett bra och stabilt utbud av internet. Med så många positiva kundomdömen går det inte att ge Ownit ett lägre betyg än 5/5 och vi rekommederar dem starkt. För en som även vill ha extra tjänster finns det även möjligheter till detta och med deras kundservice kan du alltid känna dig trygg vid eventuella frågor. Klicka här för att läsa mer om Ownit.se!

Ownit omdöme 2020
2020-01-02
Ownit bredband
Ownit bredband
5 av 5
51star1star1star1star1star
Ownit bredband
Ownit bredband
99kr
SEK 99
JA
Available in Stock